Wednesday, 7 September 2011

Game Mengajar Perempuan Kencing Berdiri~

Kalini nak citer pasal game pulak! Pernah dengar game Super Pii Pii Brothers? kalau sapa xpernah dengar dan xtahu haaaa ni kepada yang ada permainan Wii boleh la cari dan try main game ni. Memang pelik dan bongok game ni haha mana tak nya, anda bukan saja dapat belajar kemahiran untuk tembak berdiri masa dibilik air, malah anda juga berpeluang menembak ke arah haiwan dengan lebih tepat! Anda cuma boleh letak je controller yang ditunjukkan macam gambar ni dan melalui keredaan dengan sempurna.. Dah boleh lah main game ni KALAU SAPA BERMINAT! haha~   



Hmm ni contoh controller yang dipakai masa attack benda tuh:


Jom lihat aksi pompuan ni maen LIVE dari VIDEO~ ngeh3:






pssssst: Baru ku tahu kalau kencing depan TV bau xhancing~



7 comments:

Kakkoii said...

seriously bodo

Tak Yah Uji Akal said...

thu xpe! koi3~ xyh uji akal! haha

fairuz said...

bongok gile haha

khairul said...

mcm ni pon ada ka...ayo

d_LA said...

gile x senonoh game camni..

Tak Yah Uji Akal said...

haha nak uji ketepatan ni~ bole masuk olimpik ke manetahu koi3~

mindaKhayaLan said...

hakhak..teknologi canggih yang membodohkan pemain..