Saturday, 17 September 2011

Kenapa LELAKI tak suka main Teddy Bear?



Kalini nak citer pasal teddy bear!!! Jumpa jer benda ni.. awek2 mmg pantang nampak! suka maen2, peluk2, usik2 perut,ramas2 kepala, apetah lagi main bulu2 dia yang lembut haha! Berbeza lak dengan lelaki~ mereka agak kureng maen benda ni kalau ada pun satu dalam sejuta kot. Disini akan menceritakan kenapa lelaki tak suka maen teddy bear:

1) Nama pon Teddy, kalau selalu maen takut2 jadi Gay plak~

2) Teddy Bear mempunyai bulu yang lebat berbanding lelaki, ini mungkin mendatangkan kecemburuan yang melampau bagi lelaki yang ada hormon bulu yg lebat~

3) Kebanyakkan lelaki tidor ganas, ada kemungkinan teddy bear yg dipeluk tu akan hancur dalam masa sebulan~

4) Lelaki adalah golongan yang setia! Buktinya teddy bear ni kan mempunyai badan yang kecik walaupun empuk dan gebu, tapi lelaki xakan memilih dan memeluk teddy bear seperti mana memeluk perempuan. Jadi besar kemungkinan cara memeluk tu kureng puas~


5) Pemburu haram (biasanya lelaki) sukakan buru binatang, besar kemungkinan teddy bear ni salah satu yang bakal ditembak utk mendapatkan bulunya~

6) Tahap kekuatan lelaki bersin sangat kuat berbanding perempuan, besar kemungkinan pesakit resdung kurang meminati binatang berbulu2 ni~

7) Kecenderungan lelaki memandang wanita comel adalah sangat tinggi berbanding teddy bear yang comel~

8) Berbeza dgn perempuan, lelaki yang membela teddy bear ni biasanya adalah pemilik dan penjual teddy bear di kedai2 mereka~


9) Lelaki memilih barangan sukan dan games sebagai alat utk dimain di masa lapang, teddy bear gak adalah pilihan yg salah untuk dimain, Kalau main jugak takut2 teddy bear ni terjadi mangsa termain benda lain lak~

10) Walaupun teddy bear tak boleh main, tapi ada lelaki menggunakanya untuk online sebelah2~ pffft

7 comments:

JorjaZahra's Collection said...

hahahaha... rugila x suke teddy bear~

budakijaupendek said...

hehe
ohh baru tahu kenapa.
ehh bukan tkut dipanggil si lembut ke ?
hehe

khairul said...

nanti hilang sifat2 maskulin kot :)

Hanif said...

betul gak..kalau aku pegang teddy bear macam terasa feminin lak..heheheh

Aku Si Pujangga said...

haha.. gambar kat bawah ni cute gile.. haha..

E-la Adiey said...

gmbr tuh..forever alone
hahaha

Anonymous said...

haha no 9 yg part last x boleh blah haha