Monday, 5 September 2011

Kenapa Saya Suka Kek PELIK2???



Kalini PAKCIK nak bukak kedai pasal kek pulak~ Aku tahu ramai diluar sana suka makan kek kan? Kek bukan saja dimakan time burfday jer..time2 laen pon boleh janji nak makan kan! ahaha kalini aku nak tunjuk korang kenapa kek tu sedap untuk dimakan! Jom2..jemput semulut!




KEK LIPAS COMEL

KEK NAJIS 

KEK PATUNG

KEK MUKA PENYAKIT

KEK SUP MATA 

KEK PENGANTIN MANDI SIRAP

KEK BINI NAK HARTA SUAMI

KEK SUNDEL BOLONG HILANG KEPALA

KEK JANTUNG TANPA MEROKOK

KEK TIKUS Kg.PISANG

KEK PARU2 BERAIR

KEK TANGAN BERLENDIR

KEK ARNAB 

KEK SNIPER

KEK MATI BUNUH DIRI

KEK DUGONG JONGANG

KEK RANGKA 

KEK MANGSA SIMBAH ASID

KEK BAYI DIBUANG

KEK TARANTULA

KEK ORGAN DALAMAN

KEK TENGKORAK 

KEK EKSIDEN XPAKAI HELMET
KEK EHEM EHEM!!
KEK EHEM EHEM EHEM!!!

KEK WHEEL OF FORTUNE

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
KEK PALING SEDAP DIDUNIA


HAHAHAHA Apamacam.. Kenapa saya suka kek?? dan kenapa saya benci kek lepas tengok ini gambar?? jangan salahkan pakcik kenapa anda loya nak makan kek pasni.. Salahkan mereka yang tak yah uji akal kerana sanggup buat kek macamni! bahahahah!! Jemput KOMEN dan MAKAN ea! SHARE2 lah kalau anda suka kan hahahaha :p




14 comments:

Syafiqa said...

Gelimattttttt. haha tapi ade yang cantik :D

Tak Yah Uji Akal said...

hahah jemput2..free tuh! ngeh3~

~bUih-bUih ciNta~ said...

kalo mcm tu ghope kek nya, mmg tak mkn la..cabut lariiii..hihi

Tak Yah Uji Akal said...

hahaha lau dapat free xdenye nak lari..sedap wooo! nyam2 hoi! ngeh3!

Elih Japahar said...

Tak ada selera nak makan kek lagi pas ni...gelinyaaa! haha

Tak Yah Uji Akal said...

hahaha jangan anggap sume kek cm gmbr ni dok~ wahaha bahaya bai...

Key said...

kek wheel of fortune je yang berani makan , pengsann tgk kek

Tak Yah Uji Akal said...

haha rambang mata ke KEY xtahu nak makan ape? ngeh3~

ANISA said...

tak sanggup nye nak makan...rasa tak lalu nak makan pun..i will say no thanks for the cake..

puteri kasih said...

walaupun saya ni hantu kek..tapi lepas tengok kek-kek ni..terus loya tekak...buwekk

uLan said...

ewwww kek nie....

liyana shamsuddin said...

huish orang selalu cakap dont judge a book by its cover..tapi yang ni tak tahu la nak cakap macam mana..tengok pun tak ada selera da..

Anonymous said...

perghh..ngerettt....

Suara Hati said...

eeee....seram la tengok..geli pon ade!