Saturday, 10 September 2011

Perbezaan Lelaki & Pompuan Bila Tengok Cermin~


Bila raya dah sampai ke pertengahan. Tak diakui semakin ramai merungut berat badan naik mendadak. Ini menyebabkan timbulnya perasaan lembik, lemah, kurang keyakinan diri, xnampak cantik hensem bla3~ Tapi kalini entri bukan nak citer pasal berat badan. Tlapi nak bezakan antara Laki dan Pompuan bila tengok cermin~ haha amacam? Sila memahami lah maksud mendalam gambar ni keh3~



Hahaha.. Betulkah? Kalau betul silah komen dibawah ea. Kalau salah nak komen pon xpe. Apa yang pasti, pompuan ni memang golongan cepat perasan. Makan sikit, takut gemok, nanti market jatuh nak pakai itu ini dah ketat macam sarung nangka. Berbeza plak dengan laki, babat terlipat kat perut seperti ibu mengandung pon xkesah, janji still maintan hensem dan bergaya nak2 bila berhadapan cermin! wahahaha...Jom tengok video ni jika anda selalu tertipu dengan cermin berhari2 tanpa sedari~ 


psssssst: Ohh patutlah aweks2 ni lebih lama bersiap depan cermin berbanding lelaki?~ :P

10 comments:

budakijaupendek said...

ermmmmmm....
mybe betul la! haha

Tak Yah Uji Akal said...

bukan maybe~ tapi memang ya la ijaupendek! haha~

RinsyaRyc said...

hehe.. >>nampak cantik aje kat cermin.. (kaki perasan)

http://bulatmata.blogspot.com/

nur shukri said...

btol gilew ... hahahah

miratun madihah said...

errrrrrrrrrr. Aah perempuan siap depan cermin lama gila firstly tgok eh eh ada jerawat picit jap,then belai-belai muka tuh,dalam hati cakap eh dah makin gelap aku ni, terus capai sunblock ,pastu pakai pelembap ahh nyahhh malas nak tulis panjang lebar,perempuan oh perempuan adat ah nak cantik.

Kalau lelaki pulak,betulkan rambut,pakai gel,bergaya jap depan cermin.

haa betul tak?hehe

Tak Yah Uji Akal said...

Rinsya: haha nampak cantik aja kat cermin.. "kaki perasan" haha mmg la,tgk cermin xda lah sampai ke kaki wahaha..
shukri: haha betol2!
miratun: ahaha lelaki janji smart rambut, baju, ok dah..sempoi, xde dah nak berangan2 lame2..keh3~

Rosalia said...

haha.x betul kot. sy tgk cermin smbl fikir bila lah nak tmbh berat..hahha:D

Tak Yah Uji Akal said...
This comment has been removed by the author.
Tak Yah Uji Akal said...

wahhhhhh yeke? sianye..amalkan lepas makan pastu tido~ konpem lepas bangun bole gemok! amalkan hari2 wahaha

Scha Alexa said...

wahhh kalau bab mengutuk orang perempuan nombor satu kau ya.. cakap xserupa bikin.. hati perempuan sikit pun kau tak nak jaga, dia touching ke pe ke psl statement ni.. agak la sikit weh..