Saturday, 10 September 2011

VIDEO dan AYAT JEP SEPAH Mengumumkan Secara Rasmi Perpecahan Kumpulan Sepah~




Assalamualaikum, saya Jep Sepah.Emmm agak sedih jugak baru2 ni haa anda semua dikejutkan dgn berita tntg perpecahan Sepah. Memang amat menyedihkan jugak. Saya sendiri agak sayang utk membubarkan kumpulan Sepah tu. Tapi Semuanya berlaku dlm dunia ni bersebab. Bukan kita buat suka2. Tapi saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kpd anda2 yg menyokong tidak henti2 beri kami sokongan dari kami menyertai MaharajaLawak sampai lah skrg. Jadi saya ingin menyeru kpd anda janganlah berhenti menyokng kami. Saya, Shuib dan Mamat. Walaupun kami berpecah tapi motif kami tetap sama utk menghiburkan anda yg xhenti2 meyokong kami. Jadi dgn ini sy  ingin beritahu secara rasminya FB sy yg dikelolakan oleh sy sndri iaitu facebook.com/fanclubjepsepah. ahaaa kat situ anda akan dpt lihat sgala aktiviti akan sy update melalui FB tu. Apa2 jua berita kalau kmusykilan anda boleh merujuk disitu dan sy jugk ada baru2 ni menjual cenderahati merchandise spt t-shirt,mug. Jadi kalau anda ingin mendapatkan barang2 tu boleh berhubung dgn tu lah facebook/jepsepah. haa cuma sy ingin beritahu kpd anda,mmg kami sudah berpecah. haa jangan dengar citer2 org laen psl sy sendri beritahu benda itu berpecah, mmg ada aalasn yg munsabah knp kami pecah, haa tp xpe itu pun dah berlalu,  cuma sy hrp anda trus myokong sy utk sy terus berkarya, ada dlm industri ini kerana sokongan anda sgt mngmbirakan dan mengharukan juga. terima kasih. halaah semputlah~






psssst: Goodluck Jep, Shuib dan Mamat~

3 comments:

kak lang said...

good luck tuk mereka, love them

miratun madihah said...

kita suka jep,jep tak sombong pun,sempoi je dia.

AleeyaZahirahh said...

Jep! Minat giler kat awak! Siyeez! Harap kita dapat jumpa satu hari nanty! Insyaa Allah! Loveyou ;)