Sunday, 4 September 2011

Hari Paling Ramai Xsuka Adalah Hari....


ISNIN......
ISNIN.........
ISNIN............
ISNIN...............
ISNIN..................
ISNIN......................
ISNIN.........................
ISNIN.............................
ISNIN.................................
ISNIN.....................................
ISNIN.........................................
ISNIN.............................................
ISNIN.................................................
ISNIN......................................................
ISNIN..........................................................
ISNIN...............................................................

Kalau jumpa baju ni aku nak beli!! :p
\Kenapa ISNIN??
ISNIN ADALAH HARI DIMANA:

1) Hari bermulanya sekolah ( bagi negeri yang bersekolah hari isnin )
2) Hari bermulanya kerja sebagai rutin harian ( bagi mereka yang berkerja start esok )
3) Hari pemalas bagi mereka yang liat nak bangun pagi~
4) Hari tengah sedap2 cuti, tiba2 kena naik plak esok!
5) Hari bermulanya kelas2 di Universiti, Kolej, Politeknik dll~
6) Hari dimana pepagi jem amatlah teruk~
7) Hari ramai xpuas tengok TV, mak bapak dah suroh tidor awal~
8) Hari buat2 penat dan letih nak bangun pepagi tuh~
9) Hari ada nya perhimpunan dan wujudnya spotcheck~
10) Hari dimana cikgu xtahan melayan kerenah budak2 nakal~
11) Hari dimana penjaga anak orang dah kena menjaganya sebab makbapak dah start kerja~
12) Hari dimana dimarah oleh pensyarah atau guru akibat xsiap kerja sekolah~
13) Hari dimana kepenatan bermula ( nak buat persediaan utk jap lagi sekolah atau kerja )~
14) Hari xtahan nak mandi sejuk2 pepagi~

15) Hari dimana first time beb Syawal tahun ni disambut pada hari isnin!
16) Hari dimana ditegur kawan2 akibat perubahan fizikal dan mental selepas berhari raya~ 17) Hari dimana paling banyak mengumpat dan dingumpat oleh kengkawan xkira samada ditempat belajar mahupun kerja setelah lama xberjumpa~
18) Hari membahan bolasepak kt team kalah besar sebelum raya hari tu ( panas bagi mereka yg terasa )
19) Hari dimana xsabar nak tunggu hari jumaat~ kemudian nak sambung raya semula puas2!! :D

20) Hari nak mengadap boss yang nak itu ini itu ini~ ngahaha!
22) kalau ada xsuka nape hari isnin..korang isi sendiri lah kat komen bawah tu haha papepun:

SELAMAT HARI ISNIN SEMUA!!!!



psssst: awal2 jer xsuka isnin..dah lama2, terhibur plak! wahaha Monday Blues! :D









6 comments:

Nafisah Ruslan said...

penyakit monday blues ni memang tiada ubatnya. i hate monday too..

muse said...

monday blues

Key said...

hari dimana jauh dgn hari jumaat haha

Tak Yah Uji Akal said...

semua menantikan hari jumaat! ohhh haha~

liyana shamsuddin said...

yup betul tu..sokong sepenuhnya!i hate monday..haha

ahmad faezi said...

di kedah, kelantan, ganu x rasa cmni kan??