Sunday, 21 August 2011

Guna Seluar Dalam Sahaja Nak Rompak Kedai!


Haha harini Kosmo ada satu lagi berita best dan pelik, seorang perompak takyahujiakal di Dallas, Amerika Syarikat telah menggunakan seluar dalam untuk menutup wajahnya semasa dia merompak di sebuah kedai! wahaha rompakan itu berlaku pada Selasa lalu dan dia meminta lelaki di kaunter pembayaran menyerahkan kepadanya sejumlah wang tunai. Polis kini sedang memburu lelaki berkenaan selepas rakaman kamera litar tertutup (CCTV) menyiarkan aksi lelaki tersebut merompak sebuah kedai serbaneka. Perompak itu menggunakan sehelai seluar dalam berwarna putih dan pakaian lain untuk menutup wajahnya semasa dia merompak.




Apa yang aku boleh cakap kat sini:

1) Adakah tujuan utama perompak itu merompak adalah kerana ingin menayangkan size seluar dalamnya kepada umum?
2) Adakah perompak tu sedar bahawa seluar dalam juga mempunyai lubang dimana kalau anda menyarungnya juga bakal menampakkan kebodohan muka anda jugak?
3) Jika perompak itu merompak kedai seluar dalam, adakah perompak itu sedar yang betapa banyak seluar dalam yang harus ditukar kepada mukanya kerana rambang mata?

Entahla labuuuu..tahniah..anda tergolong dalam senarai blog ini. TakyahUjiAkal! :D















3 comments:

Bluewendy said...

hahahaha...supermen pakai kat luar jugak, tapi bukannye atasa kepala..takyay uji akal.......=P

Tak Yah Uji Akal said...

haha ni thiefman ler~ sumpah FAIL hahaha~

Hans said...

hahahaha
perompak tak ada budget nak beli mask
kahkakahah