Wednesday, 17 August 2011

Inginkan Gadis Muda?



                                                    (http://www.seekingarrangement.com/)

Wahai golongan lelaki tua, pakcik mentioned "Lelaki Tua" sahaja k.. ada satu laman yang memaparkan golongan lelaki tua untuk mencari gadis yang lebih muda ehem2,  kalau org melayu ckp, laman sesawang mencari jodoh la kui3 tapi ini versi tua mencari muda tapi dgn syarat berduit lah hohohoho ( nak nikah anak orang pun kena ada duit )~  tapi benda camni xtahu la pompuan dia betul ke tak, samada nnt jadi sugar daddy atau daddy day care!

Laman Seeking Arrangement ni jugak akan dedahkan akaun bank si lelaki tua dan elaun bulanan yang boleh diberikannya kepada seorang wanita. wahhh nampaknya awek2 yg kaki kikis kaki ampu kaki goda ni memang senang la dpt habuan dengan melayan saje, fulus masuk~ 
Bayaran untuk lelaki yang berminat nak buka akaun hanyalah AS$50 (RM149) dan tambahan sebanyak AS$1,000 (RM2,981) setahun. ughhhh~ Kata2 pengasas laman itu, Brandon Wade. "Orang ramai bertemu, mereka berunding dan berasa serasi. Jika kedua-dua mereka tidak menyukai di antara satu sama lain, tiada apa-apa perkara yang akan berlaku," 



Apapun biasenya ramai golongan luar negara jer yg ramai join benda2 ni. xtahula masih kot2 ada rakyat Malaysia yg dah berbini apetah lagi cucu 8 pun masih nak gatal kan :P memang dapat tamparan takyahujiakal lah dari bini2 anda sekalian~ sendiri cari sendiri tanggung, sendiri merana sendiri tertonggeng!

6 comments:

BM said...

macam2 ada sekarang ni kan?

Tak Yah Uji Akal said...

mereka maen sesawang ni mungkin nak cari hobi masa lapang kot bila bini jauh ke hahaha

fairuz said...

k kbai. haha

Umie Artoqiemie said...

cam haram

Cik Bell said...

oo mak aii camnie pun ada..ciss.huuhu

Lynn said...

waaaa~..dahsyatnyer..bahaya ni..^_^

Jemput singgah..^_^

Header baru..miahahahaha