Saturday, 20 August 2011

Jom Baca Ucapan2 Khas Selamat Hari Raya Kepada Bekas Kekasih Anda Melalui FaceBook!


Salam Perantauan, Pakcik haritu sempat post di page Tak Yah Uji Akal, Tengok Muka Tahu. Bodoh untuk memberi laluan kepada mereka yang inginkan membuat salam perantauan sempena perayaan ini kepada BEKAS KEKASIH MASING2, Terimakasih kerana membuat luahan yang jujur. Korang semua memang sempoi lah hahaha.. ikuti salam perantauan ini :



Peace yawwwwwwwwwwww :D
SALAM AIDILFITRI!!!!

12 comments:

Bluewendy said...

hahaha..mantop!! meletoppp laaa

Tak Yah Uji Akal said...

hahaha bluewendy takde ucapan ke ex? :P kekekeke~

fahrie a.k.a paduka setan said...

aku yg terlambat nak wish jgk leh x pakcik..?? aku nak wish kan wt bekas kekaseh aku..BAWAK2 AR BERTOBAT...AKU HOPES KO X BEROMEN LAGI DI PAGI RAYE NGAN EX KAW TU...SEMGA BHAGIA..N SELAMAT HARI RYE..AKU HOPES kaw xwish raye kat aku tahun ni..n aku xnk pon ko ctc aku lagik !~ sekian..

Tak Yah Uji Akal said...

haha dah parah dah ex ko tu~ jangan dia buat filem sudah pasni koi3..

ahmad safwan said...

terbaek!

Cik Bell said...

hahaha..mcm2 style ada..

hambur said...

hahaha terbaekkk...

Arul said...

saya pun nak wish gakk kat Ex saya!!

Kepada kamu faez... selamat hari raya adilditri maaf zahir dan batin.aku dah lupakan apa yang yang ko penah buat kat aku!!..and aku berterima kasih kepada ko..sbb ko berjaya tunjukkan diri ko yang sebenar.!!
dan aku aku harap!!!
ko X baca comment aku nie..!!
hahaha

::Mastura Zakaria:: said...

hahahahha..memang jujur dan terbaikkkkk..hahahah

Allya Syahirah Riff said...

hahaha semua ucapan maut punyer :D

Nur Hafizah Hadi said...

Kahkah..guling2 baca..pakcik! nak share kat blog sy bole x? nanti sy linkback kt pakcik. :D

sherrybarakhbah@blogspot.com said...

Tbaikkkk......shahdu..menusuk kalbu....hikhikkk