Sunday, 21 August 2011

Zhu Songhua: Guru tercantik di China! Sejauh mana cantik dia??


Kalini entri pakcik nak sebut pasal Cikgu Zhu Songhua ni. Mak aii aku bukan nak cakap dia ni betul ke cikgu ke tak. Tapi kalau betul la die ni cikgu. Boleh belajar ke budak2 kat sekolah tu?  wahaha lagi satu tak macam kena kacau plak ke dengan cikgu lelaki yg gatal ykat sekolah tu? hmmmmm taktaula labu...yang pasti dia ni seorang cikgu yang mengajar subjek bahasa asas di sebuah sekolah bernama Sekolah No.1 Primary School Attache.. Mempunyai tinggi 168 cm berat 50 kg dan potongan 34 24 34 haha...  Nak tengok betul ke tak, bawah ni ada gambar2 dia. Umur dah cecah 31.. tapi gaya bajet 20an..demmmm~ Sejauh mana kebenaran Cikgu Zhu Song ni tercantik di China? Ujiakal sendiri k.. 































Hahaha amacam? dah puas menatap lama2. Kepada yang dah ada bini dan awek tu, jaga2lah sikit yer pandangan tu. Kantoi karang susah gak ti ( takut jeles ) emmm tapi pakcik rasalah kalau betul wujud kat sekolah ada cikgu camni, umur dah 70 an macam pakcik ni still masih kuat dan gagah untuk sampai ke sekolah walaupun takde kena dgn silibus. manis kot. tipulah xcair kalau kena goda ni~ aishhh jangan pikir bukan2.. Cikgu ni wahahaha...

pssst: Siapa bilang cikgu melayu xmenawan~

21 comments:

HHH said...

ini cun gile kot..

Tak Yah Uji Akal said...

jom pergi sekolah~ bahaha

Pendamba Mawar said...

bak nama sekolah nak daftar..hehehe

Tak Yah Uji Akal said...

haha hari pertama masuk dah kena buang sebab niat laen! bahahha

Anonymous said...

dpt cikgu mcm ni tido sekolah pn aku sanggup

::Mastura Zakaria:: said...

kesian la cikgu yang huduh2..haha

azrijohan said...

ini bukan cekgu kot..hahahaha

http://azrijohan.blogspot.com/

PATRAQUE said...

nak g skolah balik la camni.... ada tuisyen skali tak ngn ckgu nie?

Allya Syahirah Riff said...

cantik :D

nashanadz said...

kalau macam ni punye lawa, toksah kate laki, akak pn tak bleh blajar.. lain subject, lain yg akak tanye kang. cikgu ape petua cantik? cikgu ape petua awet muda cikgu itu cikgu ini aahaha

SyazwanSarawak said...

pehh

Tak Yah Uji Akal said...

hahaha melilau mata mase belajo dapat cikgu camni kan~ tidak2! lagi seminit nak puasa.silalah menahan! kekekek

Anonymous said...

Bijik mata tu kalau boleh terbeliak.. macam nak keluar dari kelopak tu.

ahmad faezi said...

#NSFR

abah khalisha said...

ahaha..abah tgk sorok-sorok

RIMA DANIA said...

hahaha...rasanya sepenuh masa pandang cikgu je dr pandang buku dgn papan hitam...

Tak Yah Uji Akal said...

dah2..niat penting! bahahaha...karang jadi laen la plak! wakaka

wanaryu said...

sangat cun!!!!!

Anonymous said...

cikgu nie klo ajar pendidikan seks sure sumer nak jadi model

Arul said...

pehhh..goyang denn

Hafizatul Sufiah Yaacob said...

gler lawo cikgu ni..aku pon na blajor gak r