Tuesday, 16 August 2011

IntroDUCKsyen~

Haaaaaaaaaaaaa
Assalamualaikum! dan Salam Sejahterra~
Kepada semua rakan2 dan para pembaca yang dikasihi..
( pehh festime berucap dkt blog mcm haram gugupnya gugugugu)
Biar pakcik kenalkan diri dulu walaupun xsedetail mana~
Pakcik adalah seorang pakcik (muda2 dulu org panggi pakcik ni dgn gelaran hensem )...
Pakcik asal Johor...( Jangan tanya Johor kat mana lah labu koi3 )
Pakcik "mungkin" ramai yang kenal jika anda ada melayan satu page di FB ( Tak Yah Uji Akal, Tengok Muka Tahu, Bodoh~ ) dari situ pakcik mengembangkan bakat dengan melayan page di FB dengan mengepost gambar2,video2,link2,status2 xkira lah berkenaan dgn isu semasa, atau dah lepas..yg penting post tu mmg lekat dalam kehidupan seseorang cuma seseorang tu jela nak menguji kepahaman sendiri lu lampi lu mati. takyahujiakal! haha. Nama ayat blog di ambil dari ayat Jep Sepah masa minggu ke-2 (Maharaja Lawak ) didalam penjara haha dari ayat ni r wujud fanpage dan seterusnya blog setelah mendapat respon ramai utk mewujudkan blog..
Papepun, pakcik baru lagi dalam industri perblog'an tanah air ni haha kalau ada salah dan silap apetah lagi lemah ,meh2 la ajar dan kongsi ilmu tu. ada pape maklumat dan bahan roger2 lah...
Biar tua asal bergaya, biar xhensem janji xbodoh. Takyahujiakal!
Selamat berkenalan dan berfollower ekekekekekkekeke!!!!!!!!!! (excited la plak tetibe )

6 comments:

Mohd Ballack said...

Welcome to blogspot... nhgegege

Tak Yah Uji Akal said...

Welcome to comment.. ngehehehe :D

echa said...

pakcik da maju............!!!!!!!!

Tak Yah Uji Akal said...

hehe semakin meningkat umur xkan makin mundur haha~

fairuz said...

pakcik sihat lagi ke? agak2 tak sihat cepat2lah wasiat kan blog ni ye! kah3

Tak Yah Uji Akal said...

nak wasiatkan blog dilarang mempotong tu kat pakcik ketika dikubur pun boleh ehhh kui3~ :P