Tuesday, 16 August 2011

Nantikan Keluaran Game Baharu: GTA V : United Kingdom!



Nantikan keluaran baru GTA V: UK di pasaran pada hari raya ini..
peminat game yg tergila2kan game keluaran ROCKSTAR ni mesti xsabar nak cari~
xpun yg pemalas nak beli, bolehla pinjam DVD kawan xpun download koi3~
tapi ini edisi UK.. pffffft ~ xke pelik?
sejak bila lak edisi ni dipindah ke eropah?
watpe nak pelik2 dan kusut2..
ohhhh lupe...baru2 ni kan rusuhan terhangat berlaku..melibatkan belia2 di sana~
tapi apa tujuan game ni diadakan disitu?
tujuanya adalah nak mengelakkan anda dari ditpu, sebabtu kena takyahujiakal dulu..
inilah hebatnya kuasa photoshop..mampu memanipulasikan benda dari segala macam~
Tahniah kepada pereka photoshop game ni...wakakaka...
papepun..game ni memang xwujud pun (sebab dah wujud di alam nyata sampai ada pelajar Malaysia kena debishhh tu )~
tapi kalau satu hari dia wat gak game ni..memang baekk gak... ( semakin kurang org nak ke england pasni dan semakin ramai kot pelajar Malaysia nak lawan pemberontak sane melalui game kui3 )
Dan yg aku pasti, last mission game ni mesti nak kena rompak duit bank, utk diserahkan kepada peminat2 bola yg dah beli tiket masa perlawanan TOTTENHAM vs EVERTON hari tu~ hahaha

3 comments:

fairuz said...

haha buduss

Tak Yah Uji Akal said...

haha benda realiti la ni~ lol

Mohd Ballack said...

ni kompen asyraf haziq hero ni... hehehe